Flexwerken

Flexwerken

Heb je een opleiding en/of achtergrond in de ouderenzorg? Ben je cliëntgericht, enthousiast en wil je flexibel werken? Solliciteer dan bij het Flexbureau.

Bij het Flexbureau werken medewerkers met verschillende opleidingen en achtergronden (van huishoudelijke hulpen tot verpleegkundigen). Ze werken vaak op een wisselende afdeling en/of locaties. 
Het Flexbureau is een intern uitzendbureau. Je bent dus in dienst van QuaRijn.

Solliciteren? Klik hier voor actuele vacatures.
Meer info: Bel naar 0343 - 47 47 25

Kennismaken

We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek over jouw wensen, motivatie, opleiding en werkervaring. Tijdens dit gesprek kijken we op welke afdeling(en) en voor welke cliëntgroep(en) jij het liefst werkt. Ook kijken we op welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Ben je op vaste dagen en tijden beschikbaar en ben je een niveau 2 of niveau 3 Verzorgende? Dan kun je wellicht voor langere tijd aan de slag op een of meer afdelingen die jou nodig hebben. Samen bepalen we jouw inzet bij QuaRijn.

Wanneer en waar wil je werken?

Ben je op wisselende dagen en tijden beschikbaar en wil je graag een 0-uren contract? Dan bepaal je zelf wanneer je komt werken. Elke maand geef je door op welke dagen of dagdelen je beschikbaar bent. Je kunt hele dagen werken, maar ook alleen ochtenden, middagen, avonden, nachten of combinaties hiervan. Werken wanneer het jou uitkomt, dat is het voordeel van een flexwerker!

Als flexwerker bepaal je in afstemming met de intercedente van ons Flexbureau zelf hoeveel en hoe vaak je werkt. Zoek je veel afwisseling op verschillende afdelingen en in verschillende teams? Dat kan! Word je liever ingeroosterd op vaste dagen en locaties? Ook dit is bespreekbaar met de intercedente van ons Flexbureau. Zo bepaal je zelf de balans tussen werk en privé.

Wat biedt QuaRijn je?

Een dienstverband bij QuaRijn met de mogelijkheid om flexibel te werken. Een nulurencontract, een min-maxcontract of een contract voor een vast aantal uren. De overeenkomst geldt voor één jaar en alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Hieronder vallen ook de eventuele reiskosten die je maakt.

Daarnaast kun je in overleg met de Coördinator Flexbureau en de afdeling Opleidingen diverse vakinhoudelijke cursussen en trainingen volgen.
Als je wilt, kun je intern solliciteren naar een vaste baan op een afdeling.

Als Flexwerker aan de slag bij QuaRijn

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Quarijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt.

Meer over Quarijn
Contactgegevens

Stichting QuaRijn
Gansfortstraat 4
3961 CR Wijk bij Duurstede

06-13533069
talentplein@quarijn.nl