Coronahulp

Coronahulp

Wil jij als (oud-)zorgmedewerker of als student van een zorgopleiding jouw steentje bijdragen tijdens de corona crisis? Met spoed zoeken wij mensen die aan de slag willen als Verpleegkundige, Verzorgende IG (VIG) of Helpende! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Hulp tijdens Corona

De huidige maatregelen rondom corona zijn natuurlijk erg ingrijpend. Als zorgorganisatie in de ouderenzorg kunnen wij alle hulp gebruiken. Voor de bewoners, voornamelijk kwetsbare ouderen, proberen we het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan maar dat lukt helaas ook niet altijd. Verder kunnen we ook in onze wijkteams alle hulp gebruiken! We hebben onze deuren moeten sluiten voor bezoekers. Het sociaal contact en goede dagelijkse medische verzorging is essentieel voor een menswaardig leven!

Wie zoeken we?

We zijn met spoed op zoek naar alle “handen aan het bed”. Daarom zoeken we de volgende zorgmedewerkers:

Wat bieden we?

  • Een flexibel tijdelijk contract, we roepen je op wanneer we je nodig hebben gedurende de corona-crisis.
  • Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Wij hanteren de cao VVT. Wij geven jou graag alvast een indruk welk salaris je kunt verwachten.
    • Verpleegkunde: volgens FWG 45. Salaris is maximaal €3.153,90 op basis van 36 uur.
    • Verzorgende: volgens FWG 35. Salaris is maximaal €2.668,93 op basis van 36 uur.
    • Helpende (plus): volgens FWG 25. Salaris is maximaal €2.397,39 op basis van 36 uur.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Maartje van de Wardt van recruitment; app of bel naar 06-13533069 of mail naar talentplein@QuaRijn.nl.

Solliciteer direct bij QuaRijn

QuaRijn

QuaRijn is een ambitieuze, dynamische en lokaal verankerde organisatie. Onze teams staan dicht bij de cliënten. Als het gaat om wonen, welzijn en zorg, kun je op ons rekenen. Wij zijn altijd in de buurt en bieden persoonlijke zorg op maat. Dichtbij, gedreven, nieuwsgierig en met vertrouwen: dat zijn de kernwaarden van waaruit we werken. Stel jij ook de cliënt centraal en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen? Dan voel je je thuis bij QuaRijn.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Quarijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt.

Meer over Quarijn
Contactgegevens

Stichting QuaRijn
Gansfortstraat 4
3961 CR Wijk bij Duurstede

06-13533069
talentplein@quarijn.nl