Leer-en ontwikkelmogelijkheden

Voor goede zorg voor onze cliƫnten zijn we afhankelijk van jou. Jij kan het verschil maken. Daarom willen we jou goed toerusten voor je functie binnen QuaRijn. Er zijn volop leer-en ontwikkelmogelijkheden. Leren vindt echter niet alleen plaats tijdens trainingen, maar vooral ook in de dagelijkse praktijk. Dat heet informeel leren, je leert vanzelf door je werk te doen. Georganiseerd leren, ook wel formeel leren, bestaat uit klassikale trainingen, e-learning modules, intervisie, klinische lessen, het volgen van seminars, een vervolgopleiding etc. Het centrale leer-en opleidingsaanbod van QuaRijn bestaat uit verplicht te volgen trainingen voor diverse zorgfuncties en een aanbod waarop je open kunt inschrijven

Het totale aanbod is te vinden in het leerportaal van QuaRijn. Het leerportaal is vanaf elke computer of tablet met internet te bereiken. Daar vind je de catalogus en kun je je inschrijven voor diverse trainingen, modules en toets momenten. Zo kun je leren vanuit je luie stoel, op een moment en plek die jou het beste uitkomt 24 uur per dag. Naast de vakinhoudelijke scholingen heeft QuaRijn ook een pakket van ruim 80 e-learningmodules van leverancier GoodHabitz voor jou beschikbaar in het leerportaal om je verder te ontwikkelen. Van Excel tot gesprekstechnieken, feedback geven, social media, conflicthantering en teamwork en nog veel meer! De online trainingen van GoodHabitz zijn inspirerend en praktisch. Ze kunnen je helpen op je werk, in je persoonlijke ontwikkeling en verhogen je werkplezier. Iedere maand komen er nieuwe modules bij.

Leer wat je wilt en wanneer je wilt De modules kun je onbeperkt en zonder toestemming van je teammanager volgen. Je kunt flexibel werken aan je ontwikkeling in je eigen tijd op een moment dat het jou uitkomt.

De leerlocaties van QuaRijn

Leren kun je op elke locatie van QuaRijn. Echter QuaRijn heeft ook speciale leerlocaties ingericht. Op deze locaties is het leren en werken anders georganiseerd. Een leerlocatie is een unieke stagevorm waarbij leerlingen en stagiaires stage lopen op 1 of meerdere afdelingen. De leerlingen en stagiaires leveren de totale zorg met op de achtergrond de werkbegeleiders. Je leert van elkaar en met elkaar. QuaRijn heeft op dit moment twee leerlocaties, de Koekoek in Veenendaal en Bunnichem in Bunnik.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Quarijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt.

Meer over Quarijn
Contactgegevens

Stichting QuaRijn
Gansfortstraat 4
3961 CR Wijk bij Duurstede

06-13533069
talentplein@quarijn.nl