BOL = Beroeps Opleidende Leerweg

Wil je een opleiding volgen in de ouderenzorg tot Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 of 5? Dan biedt QuaRijn hiervoor meerdere mogelijkheden. 

Volg jij een mbo opleiding in de BOL variant of wil je dat gaan doen, dan ga je naar school en moet je in de meeste gevallen stage lopen. Je krijgt tijdens je BOL opleiding veel theorie en huiswerk mee. QuaRijn biedt op al haar locaties stageplekken aan leerlingen die een BOL-opleiding volgen in de zorg. Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden? Meld je dan aan via het aanvraagformulier.

Let op: als je bij QuaRijn stage komt lopen, dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Binnen één maand na de start van je stage moet je een positieve en recente (De VOG mag max. 1 jaar oud zijn bij de start van de stage.) inleveren bij QuaRijn. Het aanvraagformulier voor de VOG krijg je meegestuurd met je stageovereenkomst. De kosten voor de VOG worden door QuaRijn vergoed.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN STAGE

 

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Quarijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt.

Meer over Quarijn
Contactgegevens

Stichting QuaRijn
Gansfortstraat 4
3961 CR Wijk bij Duurstede

06-13533069
talentplein@quarijn.nl