Leer- en ontwikkelmogelijkheden

Leren en persoonlijke ontwikkeling is bij QuaRijn erg belangrijk. Leerlingen en stagiaires worden dagelijks met open armen verwelkomd. Zij zijn onze toekomst! Vanuit deze gedachten bieden wij ook de begeleiding aan. We stimuleren leerlingen en stagiaires om door te groeien tot de professionals die QuaRijn nodig heeft.

Persoonlijke groei
Bij QuaRijn vinden we het belangrijk om uit te gaan van jouw talenten en interesses. We investeren daarnaast in de vitaliteit van onze medewerkers.Ieder jaar organiseren we een congres voor medewerkers. Tijdens het congres inspireren we elkaar met bijzondere sprekers, leer je de laatste ins en outs over je vakgebied en hoe je in balans kunt blijven. Ook doen we mee aan de ‘Sterk in je Werk-week’. QuaRijn biedt in deze week verschillende activiteiten aan voor medewerkers. Zoals interactieve workshops, lezingen en stoelmassages. We maken gebruik van een interactief leerplatform REIN, waarin onze medewerkers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Ook kunnen medewerkers via online trainingen allerlei nieuwe vaardigheden leren.

Doorgroeimogelijkheden
Het is binnen QuaRijn mogelijk om door te groeien naar andere functies of om nieuwe dingen te leren. Wij bieden hiervoor ook betaalde opleidingstrajecten en trainingen aan. Veel collega’s zijn al intern doorgestroomd naar andere functies, afdelingen of locaties. Zo zijn er bijvoorbeeld medewerkers gestart als huishoudelijke hulp en werken zij nu in de zorg. Of ze zijn begonnen als verpleegkundige en werken zij nu als teammanager. Wij groeien graag met je mee!